MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Helsingborgs Stadsteater

Helsingborg i Skåne

Biljetter till evenemang på Helsingborgs Stadsteater, Helsingborg. Förutom teaterföreställningar kan många andra evenemang arrangeras på Helsingborgs Stadsteater såsom konserter och konferenser.

Helsingborgs Stadsteater invigdes 1921 och var den första svenska teatern med en fast ensemble. Teatern blev tidigt ett centrum för olika teatersällskap som länge varit aktiva i staden. Idag har man 11 fast anställda skådespelare men under vissa tider av året så är det sammanlagt 100 personer som är upptagna med evenemang och föreställningar på Helsingborgs Stadsteater.

Teatertraditionen i Helsingborg är grundmurad och detta får du njuta av på Helsingborgs Stadsteater. Förutom intressanta föreställningar med svenska artister så kan man på Helsingborgs Statsteater anordna andra typer av evenemang. Det går att hyra de scener på Helsingborgs Statsteater som inte används till en föreställning. Många företag gillar att hålla konferenser i Helsingborgs Statsteaters lokaler eftersom de är fina och fräscha. Dessutom ställer teaterns proffsiga personal upp med service vid olika evenemang. Teatern passar bra både för företag och privata evenemang med rymliga rum och alla tekniska hjälpmedel som kan behövas.

Helsingborgs Statsteater har också ett café som är öppet då föreställningar ges. Dessutom finns det en restaurang, Mento, som är öppen under kvällar. Här serveras rätter från det amerikanska grillköket och miljön är mysig och inbjudande. Det är en bra idé att besöka restaurangen i samband med en föreställning på Helsingborgs Statsteater. Restaurangen har plats för stora sällskap så man kan med lätthet ta med sig både familj och vänner för ett annorlunda evenemang med god mat. För de mest populära föreställningarna måste man se till att boka biljetter i god tid. Boka din biljett till Helsingborgs Statsteater och se fram emot en oförglömlig upplevelse som förgyller ditt liv.

Adress

Helsingborgs Stadsteater
Karl Johans gata 1
25267 Helsingborg

Inga evenemang just nu

Just nu har vi inga evenemang hos Helsingborgs Stadsteater på Evenemang.se. Det behöver inte betyda att inget händer. Kolla alltid direkt med Helsingborgs Stadsteater för att vara säker.