Marknadsför ditt event påMitt Evenemang

Publicera dina evenemang på Evenemang.se så ökar du din synlighet både direkt och indirekt.
Evenemang.se har tusentals besökare varje dag som letar efter konserter, shower, vernissager eller andra små och stora upplevelser runt om i hela Sverige.

Visa upp ditt evenemang

Vare sig du arrangerar en liten loppis, en manifestation på lilltorget i din stad eller marknadsför en turné över hela Sverige är Evenemang.se en perfekt plats att se till att fler upptäcker ditt evenemang. Det är lika enkelt att lägga in ett litet enskild evenemang som tio konserter på olika platser.

Boosta din SEO

Evenemang.se stärker och bidrar till din sökmotormarknadsföring. När du lägger upp ett evenemang på Evenemang.se lägger du också till en länk. Den här länken kan leda direkt till din biljettförsäljning, din egna eveneamangssida med mer information eller kanske ditt facebook-evenemang.

När du ska öka dina möjligheter att synas högt upp på Google är många länkar bra. Men ännu viktigare är att det är bra länkar. Evenemang.se har samlat information om evenemang oavbrutet i över tio år. En länk från Evenemang.se har större effekt än en länk från en nyare webbplats eller en webbplats som inte primärt handlar om evenemang och nöjen.

Billigt

Prismodellen är enkel utan några som helst extra avgifter. Det kostar 50 kr inklusive moms per evenemangstillfälle. Detta oavsett det är ett evenemang som tar inträde eller är gratis. Du kan betala via kort. swish eller faktura - vad som passar dig bäst helt enkelt.

Enkelt

Det tar mindre än en minut att skapa ett konto. Sedan kan du lägga in dina evenemang som är synliga på Evenemang.se direkt efter betalning.

Kom igång här

Kom igång genom att lägg in dina evenemang här. Du kan också läsa mer om våra fullständiga villkor genom att läsa vår policy här.

Annonsera hos oss?

Annonsera på Evenemang.se och nå fram till en köpstark grupp som letar efter nöjen, upplevelser och presenter.

Läs mer om möjligheter och våra olika annons­format på
Annonsera på Evenemang.se