Foto: Austin Neill, 2017

Om Evenemang.se

Evenemang.se är en svensk evenemangsguide som drivs av Evse Evenemang AB, Vi samarbetar med flera olika aktörer inom evenemangs- och biljettförsäljnings­branschen med målet är att vara Sveriges bästa evenemangsguide.

Kontakta oss gärna om du har synpunkter, förslag på samarbeten, frågor om annonsering eller bara vill prata lite.

Vi kan tyvärr inte svara på frågor om biljetter till enskilda evenemang. Kontakta alltid biljettleverantören för det aktuella evenemanget!

Kontakta oss gärna

hej@evenemang.se

Adress

Evse Evenemang AB
Box 992
SE-39129 Kalmar
Sweden

Annonsera på Evenemang.se

På Evenemang.se når du en köpstark målgrupp med ett stort intresse av kultur, nöjen, upplevelser och resor. Vill du annonsera på Evenemang.se så kontakta vår säljare redan idag.

Läs mer om annonsering, priser och våra annonsformat.

Nyheter & pressreleaser

Om du har nyheter eller information om kommande evenemang eller närliggande områden som du tror skulle intressera våra besökare på Evenemang.se skickar du text och bild via mail till oss. Vi publicerar både nyheter inom evenemang och nöje liksom native-annonser.

hej@evenemang.se

Våra största kategorisidor

På Evenemang.se samlar vi ihop de största evenemangen inom konserter, musikaler & shower, teater, familj & barn, festivaler och dans, sport & idrott liksom olika teman, exempelvis julkonserter och nyårskonserter.