Hyllad podcast på liveturné

torsdag
podcasthumor

Succépodden "Louise och Julia poddar" tar sina livliga diskussioner till scenen för första gången med en sprakande liveturné under våren 2024. Den 2 maj gästar duon även Nyhetsmorgon för att berätta allt om sitt kommande äventyr.

Medieprofilen Julia Wiberg, känd från bland annat SVT:s barnprogram “Djur med Julia” och sina barnböcker om djur och natur, samt Louise Winblad, den framstående illustratören och författaren bakom Instagram-kontot "hejhejvardag", driver tillsammans den framgångsrika humorpodden “Louise och Julia poddar”. Nu tar de med sin podcast till fyra svenska städer – Malmö, Umeå, Stockholm och Göteborg – där publiken kommer att bjudas på en underhållande show som berör allt från kaos och sömnbrist till samhällsspaningar och skamfyllda anekdoter. Lite som en bikt – fast kul! Podcasten har snabbt klättrat på topplistorna och vunnit flera priser, bland annat “Årets humorpodd” av Guldpodden.

"Oj, så otroligt roligt det ska bli att äntligen få träffa våra LJUVLIGA lyssnare över hela landet och ge dem något mer, något extra bjussigt. Vi ser så mycket fram emot att ses IRL", hälsar Louise och Julia.

Längden på live-showen beräknas till ca. 80 minuter och åldersgränsen är 13 år.

Partners för turnén är Nivea och Läkarmissionen.

För mer information och biljetter, besök www.allthingslive.se/event/louise-julia

Datum:

3 maj - Malmö, Palladium Malmö

18 maj - Umeå, Väven

24 maj - Scalateatern, Stockholm

25 maj - Lisebergsteatern, Göteborg

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten