The Wailers till Malmö i sommar

torsdag
Bild: via Kulturbolaget

The Wailers firar arvet efter "Legend" och lanseringen av "Bob Marley: One Love" med en turné som gör stopp på Slagthuset i Malmö den 9 augusti!

Förbered er för en extraordinär musikalisk resa med The Wailers! I år firar det ikoniska reggaebandet två viktiga milstolpar: årsdagen av Bob Marleys legendariska album "Legend" och släppet av den efterlängtade filmen "Bob Marley: One Love".

Under skickligt ledarskap av Aston Barrett Jr. bevarar The Wailers inte bara sin tidlösa ljudbild men berikar det också med nya dimensioner. Mitchell Brunings, med sin själfulla röst och dynamiska scennärvaro, tillför bandet ny energi och karisma, och förstärker Wailers redan elektrifierande shower.

Turnén kommer att bli en spektakulär hyllning till albumet "Legend", som ger liv till dess klassiska hits. Vi kommer att bjudas på en unik blandning av nostalgi och samtida reggaerytmer, vilket gör varje konsert till en oförglömlig upplevelse.

Aston Barrett Jr. debuterar som skådespelare i det biografiska dramat "Bob Marley: One Love", där han porträtterar sin far Aston “Familyman” Barrett, den ikoniska basisten i Bob Marley & The Wailers. Filmen, regisserad av Reinaldo Marcus Green, bjuder på imponerande skådespeleri, inklusive Kingsley Ben-Adir som Bob Marley. Filmen ger en intim inblick i Marleys liv, hans väg till berömmelse och hans bestående inverkan på musiken och kulturen.

Missa inte detta tillfälle att bevittna The Wailers när de bjuder på en innerlig resa fylld av kärlek, enighet och reggae-melodier!

Biljetter släpps i detta nu via Kulturbolaget.se och Slagthuset.se.

Datum:

9 aug - Malmö, Slagthuset (Saluhallen)

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten