Sanna Bråding på turné med självbiografisk föreställning

tisdag

Sanna Bråding på turné med självbiografisk föreställning

Robert Eldrim

Skådespelaren, författaren och programledaren Sanna Bråding ger sig ut på turné i vår med föreställningen "Sanna Bråding – För mycket av allt". För regin står skådespelaren och komikern Özz Nûjen. Föreställningen har premiär den 16 mars 2017 på Rival i Stockholm. Biljetterna släpps idag kl 10.00.

Föreställningen baseras på Sannas uppmärksammade självbiografi "För mycket av allt" som släpptes i början av september.

– Under de år jag mådde som sämst stängdes mina kanaler och lusten att stå på scen försvann. Men under arbetet med mig själv, med boken och resan hit till där jag är idag har allt sakta börjat öppnas upp igen. Att boken fått ett så enormt fint mottagande av läsarna har bara ökat min längtan efter att få vara där tillsammans med publiken och dela känslorna ihop – all igenkänning, alla skratt och tårar, säger Sanna Bråding i ett pressmeddelande.

För regin ansvarar Özz Nûjen, skådespelare och komiker:
– Sanna har skrivit en mycket bra bok. Min uppgift är att ge äventyren, såren, smärtan och glädjen en scengestaltning som är både angelägen och berörande. Det är en utmaning och jag är mycket hedrad över att Sanna har gett mig det här förtroendet, jag har följt henne i många år och ser verkligen fram emot vårt samarbete.

Sanna om samarbetet:
– Att Özz och jag skulle göra det här ihop kändes självklart från start. Vi har jobbat ihop tidigare, men inte i dessa roller. Han är ärlig, rak och känslosam. Jag är stolt över att få vara den skådespelerska som regisseras av honom då han regidebuterar. Jag är säker på att han kommer att få mig att dra fram min komiska sida ännu mer.

Turnédatum:
16 mars - Stockholm, Rival PREMIÄR!
17 mars - Gävle, Gävle Teater
18 mars - Västerås, Västerås Konserthus
22 mars - Lund, Lund Teater
23 mars - Vara, Vara Konserthus
24 mars - Jönköping, Jönköpings Teater
27 mars - Malmö, Palladium
28 mars - Göteborg, Stora Teatern
30 mars - Kristianstad, Kristianstad Teater
1 apr - Ystad, Ystad Teater
2 apr - Kalmar, Kalmarsalen
9 apr - Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress