Kommunal förvaltningsrevy på Östgötateatern

torsdag
teaterrevy
Foto: Sara Pärlefalk via Östgötateatern

Det har gått över 20 år sedan Östgötateatern satte upp en revy på Stora scenen och genren är efterlängtad hos publiken. I regi av teaterchef Nils Poletti och med skådespelare från Östgötateaterns fasta ensemble öppnar vi upp ridån för Superkontoret – en kommunal förvaltningsrevy.

Det finns hopp för staden, kommunen och landet. Superkontoret är ett kraftcenter som förenar och som är redo att visa världen vad som är möjligt när effektivitet och engagemang går hand i hand! Superkontoret – en kommunal förvaltningsrevy tar med mycket humor och syrlig samhällssatir med publiken på en reflekterande resa genom vår samtid.

– Som en av regionens kulturaktörer känner vi oss manade att kommentera den kulturpolitiska orkan som blåst in över Östergötland och som fått genklang i hela landet, säger teaterchef Nils Poletti. Och det gör vi genom att nu sätta upp en skildring av samtiden under ledning av ett enda förträffligt, kommunalt superkontor som jobbar för att skapa en blomstrande gemenskap hos kommunens invånare. Här finns inget armlängds avstånd och här hörs varje medborgares röst, och alla förslag från den kommunala förslagslådan tas på största allvar!

Superkontoret – en kommunal förvaltningsrevy bjuder på sketcher från det storslagna till det splittrade, från det ihoptejpade till det genomtänkta. Bättre kommunal förvaltning finns inte!

Av och med: Jesper Barkselius, Lisa Hu Yu, Caroline Harrysson och Peter Jansson

Av och regi: Nils Poletti

Musiker: Marcus Österlund

Premiär i Norrköping lördag 24 februari kl 18.00.

Spelperiod Norrköping

24 februari–23 mars 2024

Spelperiod Linköping

20 april–18 maj 2024

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten