Krusenstiernska teatern firar 10 år i sommar

tisdag

Krusenstiernska teatern firar 10 år i sommar

Mats Bäcker

Till sommaren 2017 är det dags för för 10-årsjubileum på i Krusenstiernska teatern i Kalmar och detta firas med komediföreställningen ”Flaggan i topp”. Årets jubileumsföreställning regisseras av Adde Malmberg och på scen får vi se Robert Gustafsson, Per Svensson, Allan Svensson, Rachel Mohlin, Jeanette Capocci, Nadine Kirschon, Andreas Nilsson, Siw Erixon med flera.

”Flaggan i topp” har premiär torsdag den 29 juni 2017 på Krusenstiernska teatern i Kalmar och biljetterna släpps på måndag den 12 december kl.10.

- Det är 10 år sedan vi satte upp vår första sommarproduktion på Krusenstiernska teatern. Tillsammans med en fantastisk publik i Kalmar kommer det att firas ordentlig med en härlig komedi och vår stjärnspäckade ensemble. Vi längtar redan till premiären den 29 juni, säger Vicky von Der Lancken, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Föreställningen utspelar sig 1917 i en lärarbostad i Kalmar där paret Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon) ska fira sin första bröllopsdag. Men det blir inte riktigt som de har tänkt sig då både bjudna och objudna gäster dyker upp och skapar förvirring.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten