Julen knackar på dörren

onsdag
julJulkonsert

På många håll sitter vi i stugorna och längtar efter våren. Då känns det kanske inte som att julen står för dörren precis. Ändå börjar det kanske bli dags att se fram emot årets julkonserter? Nu meddelas att The High Society – Christmas is Comin’ ställer sig på scenen på Nöjesteatern i Malmö den 29 november.

Efter tio år på scenen satte The High Society 2022 upp en julshow för första gången. Mötet med publiken inför jul var succé-artad och alla inblandade kände att en återkomst 2023 helt enkelt var ett måste.

I år har tomten stil! Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro bjuder på förstklassig julstämning med musik från tiden då de legendariska sångarna Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr underhöll och ägde världen.

The High Society är glädje personifierat, ”Be nice and keep swingin’!”. Med showen Christmas is Comin’ sprider de julglädje och julstämning som låter alla hitta tillbaka till den härliga, varma känslan som tillhör årets vackraste högtid. Släpp stressen, alla måsten och deadlines. Tillåt dig att svepas med av The High Society och deras energi, spelglädje och generositet.

Det här är deras julgåva till oss alla. Det är helt enkelt deras sätt att säga:

– Från oss alla, till er alla…Christmas is Comin’

Biljetterna till Christmas is Comin´ på Nöjesteatern Malmö, 29 november kl 19.00 säljs av Julius Biljettservice.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten