Pippi på Cirkus skjuts upp

tisdag
nycirkuscirkus cirkörshowfamilj

Bild: Cirkus Cirkör

Nu står det till slut klart att premiären för den musikaliska cirkusföreställning skapad, utifrån Astrids Lindgrens älskade karaktär, av Björn Ulvaeus, Tilde Björfors och Maria Blom inte blir av i år. Istället skjuts nu premiären upp till nästkommande år. Inget exakt datum är ännu satt även om sommaren nämns som tidpunkt. Anledningen är så klart den pågående pandemin av Corona.

Alla de som redan köpt biljetter, och sett fram emot denna upplevelse, kan välja på att få tillbaka sina pengar eller behålla biljetterna. Biljettköpare ska via epost ha fått meddelande om detta redan. Förhoppningen är att många trots allt ska välja att behålla sina biljetter.

Tilde Björfors, regissör och konstnärlig ledare uttrycker sin besvikelse över situationen och det tråkiga beslut de tvingas fatta.

Det går inte att beskriva i ord hur tråkigt det är att behöva ställa in ännu en gång. Men Pippi är odödlig och så även vår längtan efter att få möta publik med Pippi på Cirkus. Den drömmen är starkare än att vi ger upp för ett virus. Vi ses nästa år.

Mer precisa tider för 2022 ser ut att meddelas senare i vår eller i början på sommaren.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten