Fler tillfällen att se Edvin Törnbloms hyllade show

torsdag
showhumor
Edvin Törnblom. Foto: via All Things Live

Efter stor efterfrågan förlängs Edvin Törnbloms turnén till maj. Nu släpps nya föreställningar i Göteborg, Umeå, Skellefteå och Sundsvall. Det blir sista chansen att se Törnblom show, som har hyllats stort av såväl kritiker som publik.

Jag är så sanslöst glad att så många älskar showen lika mycket som jag gör. Finns inget bättre kvitto på det än att få åka tillbaka till några av höstens städer!

Edvin Törnblom

– The gift that keeps on giving, is coming to an end! Nej, men jag är så sanslöst glad att så många älskar showen lika mycket som jag gör. Finns inget bättre kvitto på det än att få åka tillbaka till några av höstens städer! Det här blir dom absolut sista föreställningarna som görs av Bögen är lös! Man vill inte missa den här showen så knip dom allra sista biljetterna innan det är försent! Love you all, säger Edvin.

I Bögen är lös (i magen) skildras hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Vad är egentligen en tokkärring? Och varför har Edvin en godispruta under sängen? Det och mycket mer i Bögen är lös (i magen).

Precis som Lady Gaga ville bli skådespelerska innan hon blev artist ville Edvin Törnblom bli scenman innan han blev författare. Våren 2022 släppte Edvin boken “Bögen är lös” och nu turnérar han med föreställningen Bögen är lös (i magen) – en extravagant frigörelse och en hyllning till alla fag hags och tokiga kvinnor som format Edvin till den han är.

Orterna nedan adderas till Bögen är lös (i magen):

3–4 maj - Göteborg, Lorensbergsteatern

15 maj - Umeå, Idun

16 maj - Skellefteå, Sara Kulturhus

17 maj - Sundsvall, Tonhallen

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten