Peter Jöback gör popteater

torsdag

Peter Jöback gör popteater

2Entertain

Peter Jöback gör i höst sin största egna show hittills på Cirkus i Stockholm. I föreställningen "Med hjärtat som insats" får publiken följa med artisten på en färgstark, dramatisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som som Berlin, Paris, London och Las Vegas. Showen har premiär den 20 september och spelas därefter torsdag till lördag hösten 2018. Biljetterna släpps den 27 februari.

Peter Jöback och hans kreativa team Hans Marklund och Magnus Renfors är hjärnorna bakom denna storslagna musikupplevelse som är så pass unik i dess slag att den gett upphov till ett helt nytt koncept som de kallar ”POPTEATER”. På scenen tillsammans med Jöback kommer vi att få se en 16 manna stor ensemble – en 10 manna orkester, dansare, akrobater, skådespelare och sångare.

”Det är 20 år sen jag gjorde min första show på fast scen och så galet mycket har hänt under dessa år. För mig blir denna show något av det största jag tagit mig an och att få göra det tillsammans med detta grymma team känns helt fantastiskt och jag ser så fram emot att skapa popteater på Cirkus!”, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

”His greatest show - Med hjärtat som insats” produceras av 2Entertain, Live Nation, Vicky Nöjesproduktion i samarbete med Sinclair Entertainment.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten