Ge barnen en upplevelse i julklapp

tisdag
familj

Ge barnen en upplevelse i julklapp

Är det svårt att komma på vad man ska ge i julklapp till sina barn? Här tipsar vi om några av alla upplevelser som man kan ta med barnen på nästa år.

Efter jul- och nyårshelgerna är det Sverigepremiär för Disney On Ice 2017 - Frost. Den Oscars-belönade sagan har blivit många barns favorit och i föreställningen får publiken följa de kungliga systrarna Anna och Elsa, den alltid lika glada snögubben Olof, Kristoffer och Sven på deras äventyr i ett fantasifullt vinterlandskap. Tack vare ett stort publiktryck släpps det nu fler biljetter till föreställningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm blir det dessutom en extraföreställning den 5 januari. Disney On Ice spelas den 4-8 januari på Ericsson Globe i Stockholm, den 12-15 januari på Scandinavium i Göteborg och den 19-22 januari på Malmö Arena. Biljetter till Disney On Ice alla föreställningar hittar du här.

Om inte Frost är på barnens favoritlista finns många andra spännande upplevelser att stoppa i deras paket. Familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man” åker på Sverigeturné under hösten 2017. Där får vi följa Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

För de lite större barnen kanske publiksuccén "Snövit - the Musical" kan passa. Den har nypremiär på Maximteatern i Stockholm på annandag jul och åker därefter på Sverigeturné. Denna gången spelas Snövit av Amy Diamond, känd för sina pop-pärlor men också nominerad till film-Guldbagge. Hennes styvmor, den elaka drottningen, görs liksom tidigare av Nanne Grönvall. Bland de nya namnen finns även Erik Segerstedt, känd från från Idol, EMD och Melodifestivalen, som här musikaldebuterar som den übercoole prinsen. Jakob Stadell spelar den nye svekfulla och fega Härolden.

Eller varför inte ta med hela familjen på en magishow? Häng med Joe Labero på svindlande resa genom hans magiska värld i showen "Joe Labero - A Magic World" som åker på en stor Sverigeturné våren 2017.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten