"Klas Klättermus" på turné våren 2024

torsdag
familj
Bild: via WERECKI PROMOTION

Teaterföreställningen "Klas Klättermus" är fylld med äventyr, glädje, musik, dans och sång som får en att skratta och le som aldrig förr på turné våren 2024. Föreställningen är baserad på den älskade boken av den norske författaren Thorbjörn Egner och utlovar en oförglömlig upplevelse för alla åldrar. Regissören Göran Lohné och koreografen Sandra Lidberg har samlat några av landets mest begåvade artister runt om i landet.

Turnépremiär blir det den 4:e februari och totalt 8 orter får besök av turnéversionen av "Klas Klättermus" runt om i landet.

"Klas Klättermus" är ett äventyr som tar oss in i den förtrollande världen av små gnagare. I centrum står Klas Klättermus och hans goda vän Mårten Skogsmus, dessa äventyrliga och modiga möss. Hans äventyr och möten med andra skogsdjur är hjärtevärmande och lärorika, och de kommer att få dig att skratta, sjunga och dansa med glädje.

Låtarna är fängslande som fångar känslorna och äventyret i berättelsen. Sången är inte bara underhållande, den är också pedagogisk och lär oss vikten av samarbete, vänskap och att våga vara modig när det behövs som mest. Dansen i föreställningen är spektakulär syn att skåda.

En av de mest underbara sakerna med "Klas Klättermus" är dess förmåga att nå människor i alla åldrar. Barnen kommer att älska den charmiga berättelsen om Klas och hans vänner, medan vuxna kommer att uppskatta de subtila budskapen om vänskap, äventyr och att vara trogen mot sig själv. Detta är en föreställning som skapar minnen som varar livet ut och ger familjer en möjlighet att koppla av och ha roligt tillsammans.

Scenografin är fantastisk och detaljerad, och den tar dig med på en resa genom olika delar av skogen där Klas och hans vänner äventyras – en föreställning som kommer att förtrolla ditt hjärta!

Turné våren 2024:

4 feb - Karlstad, Scalateatern

25 feb - Alingsås, Palladium

2 mars - Ystad, Teater

3 mars - Malmö, Palladium, Sagateatern

9 mars - Borås, Sagateatern

10 mars - Borås, Sagateatern

16 mars - Borås, Sagateatern

17 mars - Jönköping, Teater

23 mars - Skene, Kulturhuset

24 mars - Växjö, Teater

Biljetter via: www.nortic.se

Medverkande:

Alina Berg, Lund

Sofie Martinsdotter, Malmö

Magnus Carlsson, Stockholm

Viktor Larsson, Stockholm

Johanne Hellman, Göteborg

Ola Wallinder, Stockholm

Saga Tedebrant, Göteborg

Koreografi: Sandra Lidberg, Borås

Regi: Göran Lohne, Borås

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten