Alcazar gör ny krogshow på Rondo

tisdag

Alcazar gör ny krogshow på Rondo

Den 12 februari är det premiär för en ny krogshow på Rondo med popgruppen Alcazar. Den nyskrivna showen "Disco Defenders" är fylld av glitter och glamor och mängder av både gamla och nya discohits. Biljetterna till föreställningen släpps till försäljning tisdagen den 21 oktober.

– Alcazar ska göra en kokande show, där känslan är att du som publik är inbjuden till fest i det mest glamorösa av vardagsrum, säger producenten Mikael Gordon Solfors i ett pressmeddelande.

Publiken bjuds på en helhetsupplevelse med show, middag och därefter förvandlas lokalen till en modern nattklubb med både dansgolv och bar. Dessutom får Rondo förlängda öppettider så att publiken kan stanna kvar och fortsätta dansa även efter showens slut. Bakom det nya krogshowkonceptet står produktionsbolagen 2E LIVE och Blixten & Co.

– Vi förstärker upplevelsen av att gå på show på Rondo och publiken får en mer utbyggd och levande upplevelse. Vi kommer att skapa en nattklubb som matchar innehållet i den kommande showen – atmosfären, inredningen, öppettiderna, säger Thomas Sjöstrand, vice vd Liseberg.