Actionsport till Stockholm

onsdag
showsport

Actionsport till Stockholm

Nitro Circus, med actionsport-ikonen med Travis Pastrana i spetsen, ger sig ut på turné nästa år och kommer ännu en gång till Sverige för underhålla publiken med galna trick och en maxad show. Den 27 november 2018 intar de Tele2 Arena i Stockholm med nya showen "You Got This".

– Jag har släppt loss fullständigt med You Got This. Nu samlar jag alla mina bästa – och värsta – idéer i en enda stor show. Allt som jag någonsin har velat se live tar vi nu med ut på turnén. Det blir större och helt nya ramper och ännu galnare stunts. Det är helt overkligt. Men se upp, det kan bli en del hårda landningar, säger Travis Pastrana i ett pressmeddelande.

Nitro Circus: You Got This består av Travis Pastrana och de bästa åkarna i FMX, BMX, Scooter och Inline, bland dem flerfaldiga medaljörer i X Games och flera Nitro World Games-mästare. Med Pastrana i spetsen kommer dessa internationella stjärnor att försöka sig på aldrig tidigare gjorda trick och galna stunts i en ny och utmanande produktion komplett med massiva nya ramper, vansinniga fordon och farkoster. Det blir en show utan gränser, med mer spänning och mer dödsförakt än någonsin tidigare.

Biljetter kan köpas via nitrocircus.com från fredag den 6:e oktober.

Datum:
27 november - Stockholm, Tele2 Arena

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten