Whitesnake kommer till Sverige

måndag
whitesnakeeuropehårdrockkonsert

Det legendariska rockbandet Whitesnake skapat av sångaren från Deep Purple, David Coverdale, bekräftar att de på sin turné kommer göra två spelningar i Sverige 2022. Både Göteborg och Stockholm föräras besök. Tisdagen den 31:a maj 2022 ställer de sig på Partille Arenas scen i Göteborg. Därefter kör de nästa konsert lördagen 5:e juni på Hovet i Stockholm.

Biljetter släpps fredag 10 september klockan 10:00

Bandet skapades redan 1978 av David Coverdale, ex-sångaren från Deep Purple. De har sen kommit ut med flera platinasäljande plattor, däribland ”Trouble”, ”Lovehunter”, ”Ready an’ Willing” och ”Come an’ Get It” till mer explosiv hårdrock med uppdaterat Whitesnake-sound på multiplatinasäljande albumet ”Slide It In”. 1987 kom så deras självbetitlade, miljonsäljande hitalbum ”Whitesnake”.

En härlig känsla för det bombasstiska, en djärvhet och passion, har gjort bandet till en de största banden inom sin genre.

Som om inte det vore nog tar Whitesnake. också med sig en väldigt speciell gäst-akt. Inga mindre än bandet Europe!

Europe har över 25 miljoner sålda plattor och en riktigt imponerande karriär som sträcker sig över 35 år. Så sent som för några år sedan släppte de sitt sjuttonde studioalbum ”Walk The Earth”.

Allt talar för en riktigt härlig upplevelse.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten