The Hives, Darin och Miriam Bryan till Peace & Love 2013

tisdag

The Hives, Darin och Miriam Bryan till Peace & Love 2013

Det är sanneligen en explosiv massa som ansluter inför sommarens Peace and Love Festival i Borlänge.
The Hives - Sveriges bästa liveband är i princip på hemmaplan när de ställer sig på Peace and Loves scen i sommar. Med sina energiska liveframträdanden och med ny plattan "Lex Hives" är de välklädda grabbarna redo att släppa loss ordentligt. Inte nog med det kommer även Darin för att bjuda på ett fantastiskt scenframträdanden och hitlåtar som han gjort sig namn för. Sedan höstens säsong av "Så mycket bättre" har Darin hyllats utav hela svenska folket. 

Mer live-explosioner kommer det i form av Looptroop Rockers och Shout Out Louds. Killarna i hiphop-kollektivet Looptroop Rockers har haft stora framgångar internationellt och kommer garanterat bjuda på stort kalas under årets festival. Indieveteranerna i Shout Out Louds har ett stort antal år på nacken. För tio år sedan släppte de sina debutalster och gjorde plats åt sig själva på kartan med låten "Tonight I Have To Leave It". 

Även nya stjärnskottet Miriam Bryant med singeln "Push Play" ansluter. Samt australiska Matt Corby med sin otroliga känsla för sång och låttexter i bland annat "Brother".