Shima Niavarani på turné med humorshow

måndag

Foto: Ninja Hanna

"Shima Is A Punk Rocker" är namnet på Niavaranis soloshow som har premiär den 17 mars på Rival i Stockholm. En sprakande show med Shimas säregna humor, musikaliska fyrverkeri och extra allt. Hon har beskrivits som en vår tids största komedienner, det är 13 år sedan hon stod på scen med en egen föreställning och nu är det äntligen dags att få ta del av en ny humorshow hon skrivit och regisserat själv.

"Shima Is A Punk Rocker" är resultatet av mer än två års hårt arbete och är en soloshow som Shima har längtat efter att göra i över 10 år. Showen är en personlig uppgörelse med vår samtid, och Shima använder sin unika röst, sitt sensationella kroppsspråk och humoristiska stil för att navigera genom livets svårigheter och jakten på äkta frihet. Publiken kan förvänta sig att både skratta och gråta igenkännande till Shimas tankeväckande och komiska ingångar till vår samtid.

- Jag har längtat så efter att göra den här showen, tanken var att den skulle göras redan för 10 år sen, men mycket kom emellan: sorgen efter förlusten av min partner in crime, en släng jobbig scenskräck, 100 terapitimmar för att hantera dessa saker och jag valde en riktning in mot min andra passion: film och tv. Men nu skriker varje cell i min kropp att det är dags igen, om det så blir det sista jag gör så ska jag göra detta, hälsar Shima.

"Shima Is A Punk Rocker" har premiär i Stockholm och åker därefter vidare till Karlstad, Falun, Örebro, Uppsala, Linköping, Växjö, Halmstad, Malmö, Kalmar och Norrköping. Biljetterna till showen släpps den 11 januari kl. 10:00 via shimaisapunkrocker.com

Turnéplan:

17 mars - Stockholm, Rival

18 mars - Stockholm, Rival

23 mars - Karlstad, Scala Teatern

24 mars - Falun, Kulturhuset Tio14

25 mars - Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

26 mars - Uppsala, UKK

28 mars - Linköping, Konsert & kongress (Crusellhallen)

29 mars - Växjö, Växjö Teater

30 mars - Halmstad, Halmstad Teater

31 mars - Malmö, Malmö Live

1 april - Kalmar, Kalmarsalen

2 april - Norrköping, Flygeln

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten