Fler datum till Mamma Mia! The Party släppta

onsdag
musikalkrogshowDinnershow
Mamma Mia! The Part. Bild: via Gröna Lund

Sedan världspremiären 2016 har Mamma Mia! The Party lockat över en halv miljon besökare och slagit rekord i flest antal spelade föreställningar i Sverige. Biljettrycket har varit högt inför återkomsten till Tyrol i Stockholm och det sista året, föreställningarna är i det närmaste fullbokade. Nu släpps biljetter för augusti och september 2024.

Det är med en högtidlig känsla som publiksuccén Mamma Mia! The Party intar Tyrol och Stockholm för ett sista år innan Nikos taverna planerar att stänga för gott i Sverige. Från och med imorgon får vi äntligen återuppleva den magiska stämningen med musik, dans, mat och dryck mitt i den färgsprakande Mamma Mia!-världen. Allt naturligtvis inramat med ABBAs fantastiska låtar.

Biljetterna för perioden februari-juni är redan nu i det närmaste fullbokade, men idag adderas flera nya datum. Nu släpps biljetter för perioden 23 augusti till 28 september 2024. Biljetter säljs via Ticketmaster.

– Det känns väldigt speciellt och otroligt kul att Mamma Mia! The Party är tillbaka på Tyrol i Stockholm, där allt en gång började. Det varma mottagandet har varit överväldigande och vi är därför extra glada att idag meddela att vi släpper upp en extra månad för att sprida så mycket Mamma Mia!-glädje som möjligt, säger Björn Ulvaeus, exekutiv producent.

Sedan världspremiären i Stockholm år 2016 har Mamma Mia! The Party slagit rekord i flest spelade föreställningar någonsin i Sverige – 1196 stycken med över en halv miljon besökare. Det tidigare rekordet innehas av The Phantom of the Opera som mellan åren 1989-1995 spelade 1173 föreställningar på Oscarsteatern. Internationellt har cirka 1000 föreställningar spelats i London sedan öppningen 2019, och i september är det premiär i Rotterdam.

– Det känns extra roligt att komma tillbaka till Tyrol, platsen där allt en gång började och konceptet skapades. Vi ser fram emot att bjuda både gamla och nya gäster på ett storslaget finalår i Stockholm med musik, dans och fest för alla sinnen. Självklart blir det även några spännande överraskningar sen förra gången vi var på Tyrol, säger Roine Söderlundh, regissör och koreograf.

Datum:

22 februari - 28 september - Tyrol, Gröna Lund i Stockholm

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten