Komikern Laura Ramoso till Sverige

onsdag
standuphumorshow
Foto: via Live Nation

Laura Ramoso, den berömda sketchkomikern, gör äntligen ett efterlängtat besök i Sverige som en del av sin turné "The SIT UP STRAIGHT Tour". Hon kommer att inta scenen på Cirkus i Stockholm den 16 april 2024. Med sina prisbelönta specials och virala imitationer har Laura skapat ikoniska karaktärer som "German Mom", "Italian Dad", och "Girl who just got back from…", och har även gjort framträdanden i TV-serier som "What We Do in the Shadows" och "The Marsh Job". Missa inte chansen att se henne live och få en dos av hennes fantastiska humor!

Laura Ramoso slog igenom 2019 och är mest känd för sina virala imitationer på Instagram och TikTok. Laura har nästan 2 miljoner följare på sociala medier där hennes populära karaktärer "German Mom", "Italian Dad" och "Girl who just got back from…" gör succé och det ena klippet efter det andra går viralt. År 2022 återvände hon till scenen med sin hyllade liveshow, FRANCES, som gjorde succé. Tidigare i år genomförde hon en helt slutsåld föreställning vid Edinburgh Fringe Festival och London's Soho Theatre och Laura Ramoso blev utnämnd till Just for Laughs ”New Face of Comedy 2023”.

Med en mamma som arbetat inom WHO har Ramoso vuxit upp runt om i hela världen och utvecklat en skarp blick för att uppfatta kulturella särdrag med universell igenkännbarhet.

"A stellar performer." - The Guardian

"Huge talent." - The Times

"...it's hard not to be won over." - Time Out

Datum 2024:

16 april – Cirkus, Stockholm

Biljetterna släpps på fredag den 8 december kl.10:00.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten