Moto Boy - nytt album och turné

onsdag
konsertturnéMoto Boy

Moto Boy - nytt album och turné

Christian Bang

Moto Boy är just nu aktuell med nya singeln ”Everybody’s running from something” som kom förra veckan. I början av mars nästa år släpps det fjärde albumet ”NEW MUSIC” och strax därefter åker Moto Boy ut på en Sverigeturné med start i Helsingborg den 23 mars. Biljetterna till spelningarna släpps idag.

- Det ska bli fantastiskt att åka ut och spela igen! Jag kommer ta med mig det nya soundet från ”NEW MUSIC” till livescenen, det är inspirerande och utmanande och är en helt ny riktning för mig. Kommer bli så jävla coolt!, hälsar Moto Boy i ett pressmeddelande.

Med det nya albumet ”NEW MUSIC”, som beskrivs som en "spöklik mix av skandinavisk melankoli och Berlins klubbscen", har Moto Boy tagit sitt sound i helt en ny riktning. Albumet är skapat tillsammans med österrikiska Berlin-baserade producenten Niko Stoessl (SlikNik) och man har samarbetat med artister som Nina Persson (The Cardigans, A Camp), Berlin-baserade duon GRAU, svenska polar-electronica artisten PIKKO och trummisen Christian Eigner (Depeche Mode, Dave Gahan).

Den 3 mars släpps "NEW MUSIC" och med det i bagaget drar då Moto Boy sedan ut på turné.

Turnéplan:
23 mars - Helsingborg, The Tivoli
24 mars - Malmö, Palladium
26 mars - Kungsbacka, Kungsbacka teater
29 mars - Göteborg, Stora Teatern
30 mars - Stockholm, Kägelbanan
31 mars - Uppsala, Katalin
1 april - Örebro, East West