Miss Li på sommarturné

onsdag
konsertturnéMiss Li
Foto: Sonny Gustafsson via All Things Live

Med dörren just stängd mot julen, men vintern fortfarande i ett fast grepp om oss finns det få känslor som tinar upp oss så som att presentera Sveriges största leverantör av svensk live-sommar. Vi presenterar stolt segertåget lastat med toppade radiolistor, publikrekord och 1 MILJARD streams – Miss Li intar återigen den svenska livesommaren 2024!

Miss Lis framstående artisteri, musikaliska mångsidighet och energiska scenframträdanden ställer henne i en helt egen artistisk position som Sverige sällan skådat. Med Miss Lis imponerande produktivitet och med musikaliska framgångar som avlöser varandra har Miss Li sedan karriärens början haft en hitleverans som få svenska artister kan mäta sig med, både idag och historiskt.

Miss Li slog igenom för en bredare publik 2006 med låtar som "Oh Boy", "Bourgeois Shangri-La" och "Dancing the Whole Way Home". Miss Li skapade något som vi inte hade sett förut. En energi och melodier som prickade rakt i hjärtat ackompanjerat av ett ihoplappat piano på steroider.

2020 släpptes ”Komplicerad” – en av Miss Lis första egenskrivna låtar på svenska, tätt följt av låtar som bla ”Starkare”, ”Instruktionsboken”, ”Hälsa gud”, ”X”, ”Våran sång”, ”Ålderdomshemmet” med många fler – ett hitfyrverkeri som sprakar starkt på den svenska musikhimlen.

Som en av Nordens mest omfamnade, uppskattade och flitigaste liveartister, intar Miss Li återigen Sveriges och Norges scener med turnén; ”Om vi stannar upp och drömmer lite grann”.

- Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att få åka ut på vägarna och sjunga tillsammans med er igen.

Miss Li

- Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att få åka ut på vägarna och sjunga tillsammans med er igen. Och göra det större och mäktigare än någonsin tidigare. Fylla kroppen med hopp och kärlek. Dansa, skrika, sjunga och fira livet tillsammans, hälsar en förväntansfull Miss Li.

Biljetterna till turnén släpps idag, onsdag den 31 januari, klockan 10:00.

Turnéplan:

14 juni - Nyköping, Hamnplan

15 juni - Stockholm, Evenew

28 juni - Hässleholm, Torsjö Live

29 juni - Västerås, Västerås Cityfestival

5 juli - Varberg, A Day At The Park Festival

12 juli - Karlstad, Kajen festival

25 juli - Borgholm, Slottsruinen

26 juli - Smögen, Amaze festival

31 juli - Burgsvik, Grå gåsen

2 aug - Burgsvik, Citadellet

3 aug - Göteborg, Bananpiren

9 aug - Östersund, Skidstadion

10 aug - Örnsköldsvik, Örnsköldsviks Cityfest

17 aug - Rättvik, Dalhalla

23 aug - Verketfestivalen Mo i Rana

24 aug - Narvik, Haikjeften

30 aug - Örebro, Gustavsvik

31 aug - Huskvarna, Folkets park

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten