Fans till Guns N’ Roses kan nu blicka fram mot 2022

tisdag
festivalguns n’ rosesmetal

Foto: Tim McWilliams

Det ikoniska gamla metal-bandet Guns N’ Roses var ett av alla dragplåster som skulle locka människor att vallfärda till Sweden Rock i sommar. Förhoppningen var att sommaren 2021 skulle vara post pandemi.

Nu ser det inte riktigt ut att bli så. Även om mycket nu ser positivt ut verkar ändå allt dra ut på tiden. Och således har flera festivaler tagit det säkra före det osäkra och ställt in också sommaren 2021. Det är förståeligt. Stora arrangemang är svåra att svänga om.

Sweden Rock har tidigare meddelat att biljetter till 2020 gäller för 2021 - och nu då istället till sommaren 2022.

Exakt vilka akter som kommer gå upp nästa sommar är såklart osäkert. Det blir mycket arbete för festivalarrangörerna att rodda med bokningar och biljettfrågor.

Men nu meddelar Sweden Rock att Guns N’ Roses är bokade även för Skandiaviens störas hårdrocksfestival 2022 där de kommer äntra Festival Stage lördag den 11:e juni.

Samtidigt meddelar Live Nation Norge i en pressrelease att Guns N’ Roses några dagar senare också besöker vårt älskade grannland Norge. De kommer närmare bestämt till Forus Travbane i Stavanger där de sätter upp en konsert den 15:e juni. Biljettförsäljningen för denna konsert startar redan 9 april.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten