Emil och Daniel Norberg gör liveshow

onsdag

Emil och Daniel Norberg gör liveshow

Emil och Daniel Norberg

Komikerduon Emil och Daniel Norberg har gjort stor succé med sina schlagerparodier. Deras klipp på YouTube har över 86 miljoner visningar och de har belönats med flera priser såsom Årets artist (Guldtuben), Årets webbhumor (Svenska humorpriset) och YouTube’s Buzz of the Year (Big Buzz Awards).

Nu är det klart att bröderna Norberg gör en liveshow på Rival i Stockholm där de avslöjar hur deras parodier kommer till. Det blir två tillfällen av föreställningen ”Paniken bakom parodierna”, den 28 och 29 april.

- Det blir en skojig men också lite lärorik föreställning som vi knåpat ihop lika snabbt och panikartat som allt annat vi gjort. Så folk ska nog känna igen sig! För oss känns det väldigt roligt att få göra något på scenen där vi kan möta människor ansikte mot ansikte istället för via skärmen, säger Emil Norberg i ett pressmeddelande.

I föreställningen avslöjar bröderna vad som egentligen händer under arbetet med parodierna, hur idéerna kommer till, hur de testas och improviseras fram samt hur intensivt och panikartat arbetet faktiskt är! ”Paniken bakom parodierna” ger också svar på vad som hände i brödernas uppväxt som planterade så galna idéer i deras huvuden från början och hur de praktiskt går från en tokig idé till ett ännu tokigare klipp på YouTube.

Under kvällen varvas vanligt prat med små sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Dessutom får publiken så klart träffa bröderna efteråt och har chansen att ställa frågor eller fotograferas med dem.

Biljetter till showen ”Paniken bakom parodierna” köps via norbergnorberg.se, biljettforum.se samt lokala biljettombud.

Datum:
Fredag 28 april - Stockholm – Rival, kl 19:00
Lördag 29 april - Stockholm – Rival, kl 19:00

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten