Flera världsartister klara för Summerburst 2022

fredag

Summerburst 10-årsjubileum har som bekant tvingats flytta fram till den 3-4 juni 2022 på Ullevi i Göteborg. Nu avslöjar festivalen stolt att flera stora världsartister är klara inför nästa år. Jubileumet lär bli den fetaste festivalen ever och kommer krönas av några av världens absolut största artister.

På festivalens största scen Mainstage kommer inga mindre än världsartisterna David Guetta, Will Sparks, Rebecca & Fiona och Alok att ställa upp sig framför publikhavet. Sam Divine och Chelina Manuhutu intar Disco/Techno-scenen Love Affair och Da Tweekaz spelar på omtyckta Hardstyle-scenen Orion Area som till mångas glädje nu återkommer efter flera års frånvaro.

Det känns helt fantastiskt att så här tidigt kunna presentera en så stark lineup. Vi kommer självklart att släppa ännu fler grymma artister men jag tror aldrig att vi har haft en så stark start. Vi är tacksamma för alla som har valt att behålla sina biljetter, nu förväntar vi oss ett högt tryck och kan inte vänta tills vi får ses och dansa tillsammans igen. Till dess uppmanar vi alla våra fans och biljettköpare att vaccinera sig.

Anders Boström, festivalgeneral

Ett begränsat antal biljetter till den annars snart slutsålda festivalen 2022 blir idag, fredag 27 augusti, tillgängliga på Summerburst.se.

För de som valt att behålla sina biljetter från 2020 och 2021 så är biljetterna giltiga även till 2022. Summerburst vill självklart inte att någon ska missa sin favoritartist, därför kommer de med endagsbiljetter från 2020 och 2021 att få möjligheten att byta dag längre fram. Biljettköpare ges även möjligheten att återlösa sin biljett.

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten