Bruce Springsteen till Sverige

onsdag

Bruce Springsteen till Sverige

Efterhand som fler konserter med Bruce Springsteen och E Street Band meddelats runt om i Europa har rykten cirkulerat om att det även ska bli en konsert i Sverige. Idag meddelar Live Nation att Bruce Springsteen kommer till Göteborg och Ullevi för en konsert lördag den 25 juni.

Biljetterna släpps redan kl 09.00 den 25:e februari!

Senaste Springsteen gästade Sverige spelade han och E Street Band på Friends Arena. Den här gången blir det Ullevi i Göteborg som får en konsert som en del av turnén The River Tour. Turnén är döpt efter albumet The River som släpptes för 36 år sedan. Frågan alla nu ställer sig är om det blir mer än en konsert? Flera gånger tidigare har extra föreställningar aviserats kort efter biljetterna sålts slut.

Biljetttrycket kommer, som alltid när stjärnan kommer, till Sverige vara oerhört stort. Det gör att det finns många mindre seriösa försäljare som säljer biljetter innan det faktiska biljettsläppet. De hoppas sedan kunna köpa upp biljetter på marknaden för att uppfylla sina åtaganden vilket flera gånger misslyckats. Senast Bruce Springsteen spelade i Sverige var det många som köpte biljetter i förtid på det här viset. Det resulterade i att flera hundra personer inte kom in på konserten då de inte hade giltiga biljetter.

När Europaturnén når Norden blir det förutom spelningen i Sverige även en konsert i Danmark den 22 juni på Parken i Köpenhamn och sedan ett besök i Norge den 29 juni på Ullevål i Oslo.

Datum:
25 juni - Ullevi, Göteborg

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten