Bruce Springsteen

Bruce Springsteen har varit en ledstjärna inom rockmusiken sedan hans debut på 1970-talet, känd för sina berättande låttexter om amerikanskt liv, kämpande arbetarklass och personliga strävanden. Med hjärtat djupt rotat i rock, folk och amerikana har Springsteen förtjänat en bred och hängiven följarskara över hela världen.

Hans karriär har präglats av stor framgång, bland annat med klassiska album som 'Born to Run' och 'Born in the U.S.A.', flera Grammy-vinster och en Oscar för bästa sång. Springsteen har också varit känd för sitt långa och energiska samarbete med E Street Band, och deras liveframträdanden har blivit legendariska för deras intensitet och emotionella djup.

Nyligen fortsätter Bruce Springsteen att inspirera med sitt arbete, inklusive lanseringen av ett nytt album och en kritikerrosad Broadway-show som visar hans talang inte bara som musiker utan även som en berättare. Hans fortsatta bidrag till musiken och kulturen cementerar hans plats som en av de största ikonerna inom amerikansk musikhistoria.