Åtta komiker på turnén "Badjävlar"

fredag

Åtta komiker på turnén "Badjävlar"

Morgan Norman

För åttonde året i rad ger sig några av Sveriges främsta komiker ut på en gemensam standup-turné. I år medverkar Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller. Turnén har premiär den 20 juli i Stadsparken i Kalmar och därefter fortsätter komikergänget till Ystad, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Göteborg och Marstrand innan turnén avslutas i Stenungsund 28 juli. Biljetterna till släpps idag klockan 10:00.

– För andra året i rad hänger jag med på Badjävlar. Jag är varmare i badrocken och det skall bli så mäktigt att återigen få dela scen med några av Sveriges roligaste personer, erbjuda lite kvinnlig list bland alla dessa solbrända män och dessutom hälsa på hos Sveriges vackraste sommarstäder! Jag hoppas på skratt, nattbad och hotshots med Sveriges mest underskattade festprisse David Batra, säger Emma Knyckare i ett pressmeddelande.

Fredrik Lindström, en av turnéns veteraner, berättar vad som är framgångsreceptet:

– Badjävlar har blivit som en del av mitt eget Sommar-Sverige! En viktig förklaring till framgången är nog att själva badandet aldrig gått till överdrift, vi har också ägnat oss åt annat. Som att turnera med en humor-show.

Turnéplan Badjävlar 2017:
20 juli – Kalmar, Fredriksskans, Rävspelet kl 20:00
22 juli – Ystad, Öja krog kl 20:00
23 juli – Halmstad, Tylösand kl 20:00
24 juli – Varberg, Societetsparken kl 20:00
25 juli – Falkenberg, Hertigen kl 20:00
26 juli – Göteborg, Trädgårdsföreningen, Palmhuset kl 20:00
27 juli – Marstrand, Societetshuset (inomhus) kl 20:00
28 juli – Stenungsund, Stenungsbaden kl 20:00

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten