Foto: Krall / Diggiloo

Diggiloo 2024 - Oxelösund

torsdag
Klockan
Evenemanget har tyvärr redan varit. Här nedan hittar du fler tillfällen av evenemangetr.
Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Och det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest…
Läs mer...
konsert

Biljetter och priser

Exkl avgifter:495 - 995 kr

Jogersö

Oxelösund

Jogersö
Jogersövägen
613 51 Oxelösund

Om evenemanget

Vi har goda nyheter – det kommer att bli sommar igen! Och det betyder ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse. Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom vi som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker.

 Nu laddar vi för att åka ut på vägarna och vi tar med oss vår Diggiloo-soffa, själva symbolen för vår gemenskap. Alla på scenen samtidigt, alla backar upp varandra, alla tar plats i soffan och lämnar spotlighten vidare. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida. Mot varandra och mot alla hundratusentals underbara människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss. 

 Så hjärtligt välkommen att ännu en gång skratta, jubla, sjunga och dansa med oss medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen. SERVERING OCH FÖRSÄLJNING Diggiloo är så mycket mer än bara härlig musik! God mat och dryck till exempel, vi har nämligen med oss vår egen Diggiloo-restaurang. Där vi serverar allt från välsmakande enklare maträtter till öl, vin och alkoholfria drycker. Utöver det så har vi flertalet kiosker på området, där du kan köpa godis, läsk, kaffe, kakor och korv etc. I vår souvenirshop på arenan hittar du dessutom utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filtar, ponchos, och öronproppar. BILJETTER Biljetter bokas på www.diggiloo.com .
 För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70. För personlig service eller hjälp med din bokning gällande Rättvik tfn. 0455 – 61 97 00. 
 Tillgänglighetsanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kr tillkommer. 
 Grupper (över 30 personer), bokas via julia@krall.se Biljettpris från 495 kr. Två barn t.o.m. 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna). På de allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

Fler tillfällen av detta evenemang