Zara Larsson ger sig ut på turné

onsdag

Foto: Banks Nash

En av våra största artister meddelar idag att det äntligen är dags att ge sig ut på en riktig stadiumturné. Det blir Zara Larssons första arenaturné där hon kommer gästa Nordens största städer - Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Det är nu två somrar sedan Zara Larssons senaste, och det året enda, konsert i Sverige då hon ställde sig på scen på Way Out West. Däremot har hon turnerat i USA, bland annat som stöd på Ed Sheerans Divide Tour. Hennes musik har efter det rönt stor uppmärksamhet utomlands och året 2020 kröntes med att man på MTV EMA utropade henne till Best Nordic Act.

Våren 2021 kom hennes tredje album ut till fansen. I samband med det gjordes dock bara en livesänd stream, om än både hyllad och uppmärksammad. Och redan i år blir det så äntligen dags för Zara Larsson att inta några av Nordens största arenascener tillsammans med sitt band och gäster som Einár och Jelassi.

Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!

Turnén gästar de fem städerna under november och december och biljetterna släpps redan nu på fredag, den 28 maj kl 09.00.

Konsertdatum 2021

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten