Walking With Dinosaurs till Sverige

tisdag

Walking With Dinosaurs till Sverige

För tre år sedan spelades Walking With Dinosaurs på Scandivum sex gånger och på Globen sju gånger, utsålt varje gång! Nu får Sverige återigen chansen att se den imponerande familjeföreställningen. Biljetter kan man köpa från 19 mars 09.00.

Walking With Dinosaurs är en realistisk och spektakulär föreställning som är baserad på BBCs prisbelönta tv-serie med samma namn. I arenaversionen får vi uppleva 20 dinosaurier i naturlig storlek och se deras kamp för överlevnad. Det är en visuell show fullmatad med fakta. Dataprogram och rekvisita gör föreställningen verklighetstrogen. Bakom produktionen finns ett stort team med skilda kunskaper och regissör är Brodway-veteranen Scott Faris. Under föreställningarna i Sverige kommer en svensk presentatör att guida publiken genom historieberättelsen.

Showen Walking With Dinosaurs sattes upp för första gången i Sydney för fem år sedan och har sedan dess rest världen över. Den har blivit hyllad av både kritiker och fans och vunnit ett stort antal priser. Fram tills idag har showen uppförts 1746 gånger i 206 olika städer inför närmare 7.3 miljoner människor!

Datum:

25.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 18.30
26.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 18.30
27.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00 & 15.00
28.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00