Vinn biljetter till Sweden Rock

torsdag

Vinn biljetter till Sweden Rock

Tävlingen är avslutad och bland hela 240 svar stod slutligen Per Alzén som vinnare. Grattis!

Per visste att skilja på en Jägerbomb och en ubåt. Många var kanske lite snabba där. En jägerbomb är naturligtvis en shot Jägermeister som sänks i en Red Bull. Och Jägermeister introducerades 1935. Företaget grundades däremot på 1800-talet vilket några svarat.

Tillsammans med VICE tävlar Evenemang.se ut två biljetter till Sweden Rock 2013. Biljetterna gäller för fredag och lördag och ger dig tillgång till backstage/VIP- och pressområdet där du och en vän kan mingla med branschfolk och artister.

På VIP-området finns VICE och Jägermeister med ett område de kallar Rock Star Retreat. Det är ett område med urblåsta containrar som byggts om till barer där olika aktiviteter och uppgrädanden ordnas. Högst upp hittar du en sjysst utsiktsplats. Här hittar du också en Growl-box, en ljudisolerad låda där du kan skrika dig hes och se hur högt du kan growla.

Tävlingen pågår till söndag 2:e juni kl 12:00.

 

Allt du behöver göra är att svara på följande frågor och skicka till <tävlingen avslutad>.

1. Vad är det för ingredienser i en Jägerbomb?
2. Vilket år introducerades Jägermeister?

 

Priset är två biljetter med tillgång till VIP/backstage-området gällande fredag och lördag. Vinnaren måste kunna uppge namn, personnummer, och telefonnummer för att få biljetterna.
Biljetterna ger ej tillgång till campingen.