Vinn biljetter till Rock of Ages på torsdag!

tisdag

Vinn biljetter till Rock of Ages på torsdag!

Tävlingen är nu avslutad. Svenska Malin Åkerman kunde alla. Men första frågan visade sig vara en kluring. Tom Cruise är kanske mest känd men den kvinnliga huvudrollsinnehavaren är Julianne Hough och den manlige Diego Boneta. Av de som svarat rätt säger vi grattis till fem vinnare. Eftersom det är kort om tid kontaktas alla vinnare av oss per telefon.

Höstmörkret har lagt sig och julförberedelserna är ännu inte riktigt igång. Då behövs all lyx och uppmuntran man kan få. En musikal ger dig all den där härliga energin som behövs för att man ska må riktigt gott.

Nu kan du vara en av hela fem vinnare som får två biljetter var till torsdagens föreställning av Rock of Ages på China. Ta med någon du tycker om och må riktigt gott. Allt du behöver göra är att svara på nedanstående två frågor och skicka svaret med namn och telefonnummer till tavling@evenemang.se. Tävlingen pågår fram till klockan 12:00 onsdag 20 november. Så det är snabba puckar som gäller!

   1. Vem spelade huvudrollen i filmen Rock of Ages?
   2. Vilken svensk skådespelerska var med i filmen?

Skicka svaren med namn och telefonnummer till tavling@evenemang.se

Lycka till!

 

För Rock Of Ages härliga låtar står hårdrockslegender som Bon Jovi, Europe, Poison, Whitesnake, Journey, Stryx och Twisted Sister. För inspiration till hår, poser och extra stora axelvaddar tackar vi tidningen "Okej".

I föreställningnen möter du omtyckta komiker som Per Andersson, Peter Magnusson. Du får även träffa på musikaliska världsstjärnor som Joacim Cans från Hammerfall, Kee Marcello från Europe, den underbara sångerskan Gladys del Pilar samt skådespelare och musikalstjärnor i toppklass.