Vinn biljetter till If Stockholm Open

onsdag

Vinn biljetter till If Stockholm Open

Tävlingen är nu avslutad. Svar på första frågan är 1969 då Stockholm Open första gången gick av stapeln. På andra frågan var svaret David Ferrer som är rankad som nummer 4 i världen.
De tre som har vunnit biljetter är Catharina Fagerlund, Daniel Malmquist och Helena Ljungberg. Alla vinnare kontaktas av oss och vi hoppas de får en superdag med tennis i världsklass!

If Stockholm Open är en upplevelse för alla tennisälskare. Har du ännu inte hunnit skaffa biljetter ger vi dig nu chansen att vinna två biljetter till semifinalerna i både singel och dubbel lördagen 19:e oktober. För att vinna måste du svara rätt på nedanstående två frågor och skicka in svaret till oss senast kl 12:00 tisdag den 8:e oktober.

1. Vilket år gick första If Stockholm Open av stapeln?
2. Vilken anmäld deltagare i årets If Stockholm Open är högst rankad av herrarna?

Skicka tävlingssvar, samt namn och telefonnummer, till tavling@evenemang.se

Tävlingen pågår till klockan 12:00 tisdag 8:e oktober. Vinnarna annonserar här och via epost direkt.

 

I över fyra decennier har If Stockholm Open varit ett återkommande evenemang alla tennisintresserade sett fram emot. Tävlingen grundades i slutet på 60-talet då tennislegendaren Sven Davidson fick idén att samla den internationella tenniseliten i Stockholm. Vid denna första upplaga av tävlingen segrade jugoslaven Nicola Pilic.

Sedan dess har tävlingen spelats varje år i Kungliga Tennishallen, med undantag för några år i Globen.