Vårturnén slutsåld - ger sig ut på största sommarturnén

onsdag
Johnossikonsert

Biljetterna tog slut, faktiskt HELT slut, på Johnossis stora turné den här våren. Det var fullständigt utsålt på närmare 20 stopp över hela landet. Ganska unikt! Men så är Johnossi också ett av Sveriges bästa liveband och gjorde succé på klubbar från norr till söder med sin fantastiska energi och sin elektriska konsertshow.

Idag avslöjar bandet att de ger sig ut på sin allra största sommarturné någonsin. Inte mindre än 30 turnéstopp blir det runt om i hela Sverige. Förvänta dig än mer knock-out-rock!

Först och främst, tusen tack till alla er tusentals som förgyllt våran vinter och vår genom att komma på alla våra utsålda gig. Sverige levererar verkligen och efter 20 år som band är vi mer än tacksamma över att ni finns där framför scenen, såväl gamla som nya fans!

Nu står sommaren snart inför dörren och vi ser fram emot vår största sommarturné i Sverige någonsin! Vi kommer besöka städer och platser vi aldrig tidigare varit på. Peppen är enorm! Att spendera en svensk sommar längs vägarna i en turnébuss är så oerhört jävla kul och vi ser fram emot många vilda sommarkvällar tillsammans med er.

Johnossi

Den gångna hösten gjorde sångaren John Engelbert succé i tv-programmet Så Mycket Bättre. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna.

Våren 2022 har bandet så genomfört en succéartad turné på olika klubbar över hela landet. Ett fantastiskt styrkebesked från John Engelbert och Oskar "Ossi" Bonde som släppte sitt första album 2006 och sedan dess har hyllats med flera Grammis och P3 Guld-priser. 2022 släppte de sitt senaste tillika Grammisnominerade album "Mad Gone Wild" med nya livefavoriter som "Koala Before The Storm". Förra sommaren spelade sig duon genom landet på bland annat Kalas-turnén och gjorde en rejäl Europaturné.

Johnossi - turnéprogram sommaren 2023

2/6 Eskilstuna, Big Live

16/6 Västervik, Hojrock

30/6 Tyringe, Torsjö Live

1/7 Östervåla, Skogsvallens festplats

7/7 Borlänge, Alive festival

8/7 Oskarshamn, Latitud 57

11/7 Fårö, Sommarkväll på Stora Gåsemora

14/7 Hasslöfestivalen

15/7 Svedala, Sommarrocken

17/7 Grebbestad, Charlottenlund

18/7 Bjärred, Brerreds Station

20/7 Helsingborg, Sofiero Gård

21/7 Sundsvall, Centralen

22/7 Tänndalen, Musikkväll på Kalfjäll

26/7 Motala Lokverkstad (med Smith & Thell)

28/7 Östersund, Storsjöyran

29/7 Djurönäset, Folkparken

3/8 Borgholm, Kackelstugan

4/8 Arvika Hamnfest

5/8 Ulricehamn, Uport festival

11/8 Västerås, Folkparken vid Mälaren

12/8 Tvååker, Strömma Farmlodge

17/8 Göteborg, Liseberg

18/8 Karlstad, Mariebergsskogen

19/8 Örebro, Gustavsvik (med Norlie & KKV)

24/8 Stockholm, Gröna Lund

25/8 Eksjö Stadsfest

26/8 Örnsköldsvik, Nöjesbolaget

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten