Två stora namn klara till Summerburst

måndag

Två stora namn klara till Summerburst

Summerburst presenterade idag sina två första akter till nästa års festival. Svenska succéduon Axwell /\ Ingrosso är klara för Göteborgsupplagan och David Guetta(bilden) kommer till Stockholm. Biljetterna till Summerburst 2016 släpps på onsdag den 11 november kl 9.00.

Axwell /\ Ingrosso var förra årets headline i Göteborg. Då fick de festivalens 30 000 besökare att sjunga med i ”Sun Is Shining” och nästa sommar får festivalpubliken i Göteborg en ny chans att sjunga allsång.

"Det är något speciellt med att det är på vår hemmaplan. Att ha en sådan otroligt bra festival i Sverige är ju helt sjukt härligt! Produktionen är alltid i världsklass, allting kring festivalen är världsklass, arrangören är världsklass. Så det är deras humör som får oss att verkligen vilja spela där", hälsar Axwell /\ Ingrosso i ett pressmeddande.

David Guetta hör till en av världens främsta DJs och producenter, har sålt över tre miljoner album och toppat försäljningslistor i 17 länder. Nu återvänder han till Stockholm för Summerburst den 10-11 juni 2016.

"I am very happy to be back at Summerburst Stockholm. I love the Swedish crowd and how they party. Last time I played at Summerburst was 2 years ago, and I played at the very first Summerburst. It has always been one of my favorite festivals in the world", hälsar David Guetta i pressmeddelandet.

Summerburst 2016:
27 - 28 maj - Göteborg, Nya Ullevi
10 -11 juni - Stockholm, Gärdet