Tomas Ledin på sommarturné 2024

fredag
Tomas Ledinkonsertturné

Foto: via Live Nation

Du ska inte tro det blir sommar. Ifall inte Tomas Ledin sätter fart. Efter ett otroligt år med symfoniorkestrar plockar han ner rockgitarren igen! Tomas Ledin och hans vapendragare ska ut på sommarturné 2024.

Ledin har sjungit om älskade bryggor, solnedgångar, förstulna kyssar och sandaler av plast så länge att man tror att det var han som uppfann årstiden och snart rullar turnébussen ut på sommarens vägar igen. Tomas och hans medmusiker sedan många år, Vapendragarna, har packat trummor, gitarrer och en låtkatalog med solstrålande pop och rock. Sommarturnén börjar den 16 juni i norska Langesund och fortsätter genom Sverige för att landa en månad senare i Finland och Jakobstad.

Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken.

Tomas Ledin

”Framgången med Symphonia öppnade ett nytt musikaliskt landskap för mig. Men i sommar vill jag tillbaka till mina rötter. Jag ser verkligen fram emot de där ljuvliga kvällarna och älskar mötet med publiken. Det ska bli något speciellt med en hel månads lovsång till det goda i våra liv. Alla hits är med. Dessutom kan jag lova ett och annat nyskrivet från vårt kommande album. ” – Tomas Ledin

Tomas Ledin och Vapendragarna rockar runt i hela Sverige från Helsingborg hela vägen upp till Piteå. Biljetterna till sommarturnén släpps på måndag den 4 december kl 10.00.

Sommarturné 2024:

16 juli Langesund, Wrightergaarden, Norge

17 juli Tønsberg, Foynhagen, Norge

19 juli Rättvik, Dalhalla

20 juli Rättvik, Dalhalla

24 juli Norrköping, Hugo Parkfestival

26 juli Helsingborg, Sofiero Slott

27 juli Borgholm, Borgholms Slottsruin

2 augusti Varberg, Societetsparken Varberg

3 augusti Göteborg, Trädgårdsföreningen

7 augusti Stockholm, Skansen

9 augusti Höga Kusten, Naturscen Skuleberget

10 augusti Piteå, Pite Havsbad

16 augusti Eekenäs, Stallörsparken, Finland

17 augusti Jakobstad, Skålparken, Finland

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten