Tik Tok-succén Mother Mother till Sverige

torsdag

Mother Mother

Med hundratals miljoner omnämningar på Tik Tok har bandet som funnits ett tag plötsligt fått stora framgångar med låtar som "Hayloft" och "Verbatim" från deras första skivor. Bandets 8:e platta med namnet Inside är nu på gång och kommer ut den 25 juni. Detta album följs sedan första kvartalet år 2022 med turnén The Inside Tour.

Självklart kommer de till Sverige också. Och den 24 februari går de upp på scenen påNalen i Stockholm. Biljetterna till Nalen släpps redan imorgon, fredag 9 april 2021, genom Livenation. Bor man i sydligaste delen av landet kan man också uppleva bandet på Lille Vega i Köpenhamn 27 februari.

Turnén som i skrivande stund innehåller sjutton stopp runt om i Norden och Europa har sitt avstamp i Helsingfors den 22:e februari. Därefter fortsätter Mother Mother till Stockholm, Oslo, Lille Vega i Köpenhamn, Hamburg, Berlin, Amsterdam, Bryssel, Köln, München, Milano, Barcelona, Madrid, Paris, London, Glasgow. Hela turnén kommer avslutas med en konsert i Dublin den tjugonde mars.

Så nya och gamla fans kan nu se fram emot en upplevelse på Nalen 24 februari.