Swedish House Mafia på Friends Arena i höst

måndag

Swedish House Mafia på Friends Arena i höst

Uppdatering II 26 juni: Nu är det klart att det blir en tredje konsert med SHM 22 november. Biljetterna släpps i morgon, onsdag 27 juni, kl. 09.00.

Uppdatering 26 juni: Swedish House Mafia meddelar på Twitter att de lägger till en tredje spelning i Sverige. Mer info kommer inom kort.

Uppdatering 25 juni: Trycket på biljetter är enormt och nu är det bekräftat att det blir en extrakonsert med Swedish House Mafia 23 november. Biljetter till extrakonserten släpps tisdag 26 juni, kl. 09.00.

Från arenor som Madison Square Garden och Milton Keynes Bowl och festivaler som Coachella kommer nu heta Swedish House Mafia till Sverige och Friends Arena för en spelning på hemmaplan. 24 november är det dags och biljetterna släpps 25 juni.

I helgen stod delar av trion på scen på Summerburst Festival. Då avslöjade Axwell och Ingrosso från scen att Swedish House Mafia kommer till Stockholm 24 november. Swedish House Mafia har rönt stora framgångar utomlands de senasta åren och har toppat danslistorna i USA med singlar som Miami 2 Ibiza och Save the world. Tidigare i år tilldelades DJ-kollektivet regeringens musikexportpris.