Sveriges hetaste hiphop- och r'n'b-artister på gemensam vårturné

tisdag
Cherriekonsert
Foto: Pressbild

Sveriges R&B-drottning Cherrie, som tidigare har samarbetat med artister som Stormzy och Z.E, är känd för sin själfulla röst och ärliga texter som berör hjärtat. Hon har tidigare vunnit Grammis för årets hiphop/soul och är känd för sina starka liveuppträdanden.

ASME, som också kommer att delta i turnén, är en mångsidig artist som rör sig mellan R&B, pop och elektronisk musik. Han vann Grammis för årets pop 2020 och har samarbetat med artister som Jireel och Ji Nilsson. ASME är också en eftertraktad producent och har producerat för artister som Tove Lo och Norlie & KKV.

Hip-hop-legendaren Ricky Rich har en lång karriär bakom sig och har varit en pionjär inom den svenska hiphop-scenen sedan 90-talet. Han har samarbetat med många kända artister och har släppt flera kritikerrosade album, inklusive "Ett försök till musik" och "Svart kaffe".

Dessutom kommer framtidsduon Femme Fatale Selection att delta i turnén. De är kända för sin unika blandning av afrobeats, pop, R&B, dancehall och Amapiano, och visar vägen in i framtiden. Denna turné lovar att bli en oförglömlig upplevelse för fans av R&B, hip-hop och elektronisk musik.

FEELS & VIBES TOUR 2023

5 maj - Mariestad - Sand

6 maj - Uddevalla - GG

12 maj - Falun - Heymakers

17 maj - Nyköping - Domino

19 maj - Motala - Harrys

27 maj - Uppsala - Birger Jarl

2 juni - Enköping - Cinema

7 juni - Västerås - O´Learys

10 juni - Örebro - Strömpis