Succéshowen R.E.A på turné

fredag

Succéshowen R.E.A på turné

R.E.A. Roligt, elakt, aktuellt. Den har gått för utsålda hus på Hamburger Börs i Stockholm i mer än tio år och nu senast i Göteborg. Nu är det äntligen dags för den populära humorshowen att ge sig ut på sin första turné. I april åker de ut på vägarna och besöker 13 svenska städer. Biljetterna släpps tisdagen den 29 januari.

Showen hade premiär i januari 2000 och är nu inne på sitt tolfte år. R.E.A-gänget består idag av Anders Lundin, Sussie Eriksson, Ola Forssmed och Anna Carlsson. Kvartetten bjuder på roliga nummer, påhopp, parodier och galna överraskningar. Föreställningen förnyas dagligen och alla showerna blir unika då det blir sketcher baserade på både riksnyheter och lokala händelser.

- Bonnläpp söker fru, Arga snickaren, Ernst, Leif GW, Malou och Loreen. Det blir många som får sig en släng av sleven. Att driva med stora och små celebriteter är vår specialitet. Får vi korn på någon blunder som gjorts av någon hel- eller halvkändis i någon stad fiskar vi upp det också och förvandlar det till skratt. Det är som att sticka hål på ballonger. Vare sig det pyser eller smäller blir det kul när det bara är en stackars liten trasa kvar, säger Anders Lundin i ett pressmeddelande.

Turnéplan:
2 apr - Borås, Åhaga
3 apr - Jönköping, Konserthuset
4 apr - Linköping, Konsert & Kongress
5 apr - Karlstad, CCC
6 apr - Uppsala, Konsert & Kongress
10 apr - Växjö, Konserthuset
11 apr - Kalmar, Kalmarsalen
12 apr - Norrköping, Louis de Geer
13 apr - Örebro, Conventum Kongress
17 apr - Helsingborg, Konserthuset
18 apr - Halmstad, Halmstads teater
19 apr - Kristianstad, Kristianstad Arena
20 apr - Malmö, Konserthuset