Sportlov Stockholm 2015 – Aktiviteter

onsdag

Sportlov Stockholm 2015 – Aktiviteter

2015 har barnen i Stockholm sportlov vecka 9 mellan måndag den 23 februari och fredag den 27 februari. Det kan vara en härlig vecka med stim och lek i snön men den kan också ge föräldrar en rejäl huvudvärk. Vad ska man hitta på med barnen i stan, speciellt om vädret inte passar för lek ute? Det finns faktiskt massor att göra och vi på Evenemang har valt ut 5 som vi tror kommer bli riktiga höjdare!

Digital revolution på Tekniska muséet
Utforska hur konst, musik, film och dataspel har inspirerats och utvecklats med hjälp av digital teknik tillsammans med dina barn.

Trollkarlen från OZ
Försvinn in den underbara fantasivärlden i OZ tillsamman med bland annat Pernilla Walhgren. Trollkarlen från OZ är en familjemusikal för alla barn i åldern 1 - 100. Här får vi följa med Dorothy på hennes fantastiska resa genom landet OZ. Föreställningarna är på Maximteatern.

Endagarskurs teatersmink och kostym
Är du nyfiken på hur smink kan användas i teaterns fantastiska värld? Då är denna endagskurs något för dig! För barn från 10 år på Dieselverkstaden. (Dieselverkstaden har massor att erbjuda på sportlovet, se listan här.)

Karius och Baktus
Minns ni figurerna Karius och Baktus från barndomen? Nu har ni chansen att återuppleva dem tillsammans med era barn på Maximteatern. Under sportlovet spelar föreställningen fyra gånger. Massor av sång och musik utlovas!

Panda & Kanin och Farligheterna
Panda och Kanin är de bästa av vänner, en vacker morgon när de vaknar bestämmer de sig för att gå och bada men hindren på vägen är många. Panda oroar sig för Farligheterna. De som finns överallt. Den osynliga krokodilen under sängen, den farliga tandborsten, vägen till badet som nog egentligen är en djungel. Men med Kanin vid sin sida övervinner Panda sin rädsla, och hittar styrka att rädda sin vän som faktiskt också kan vara rädd ibland. Föreställningen är på Teater Påfågeln och passar barn mellan 3-6 år.