Smith & Thell på turné

måndag
konsertturnéSmith & Tell
Bild: via FKP Scorpio

Smith & Thell har snabbt avancerat till att bli ett av Sveriges största band och en älskad liveakt, som säljer ut konserter runtom i landet. I sommar kröner Smith & Thell sin Europaturné med fem konserter på några av de härligaste och mest mytomspunna spelplatserna i hela Sverige.

Stora melodier, snygga harmonier och refränger som gjorda för euforisk allsång tillsammans med bästa vännerna – för många har Smith & Thell blivit soundtracket till soldränkta dagar, sena festnätter och oförglömliga ögonblick, som skapar minnen för livet. Nu tar de allt till en helt ny nivå.

Från Helsingborg till resten världen. Det har gått snabbt för Smith & Thell. Då debutskivan ”Soulprints” 2021 följdes upp av ”Pixie’s Parasol” förvandlades de till ett fenomen. De har streamats hundratals miljoner gånger, vunnit Rockbjörnen, en Grammis och varit nominerade till svenska regeringens Exportpris. Men framför allt har de skapat känslor och spridit såväl glädje som tröst genom monumentala låtar som ”Forgive Me Friend” och ”Year of The Young”. Parallellt med dessa framgångar har Maria Smith och Victor Thell även etablerat sig som låtskrivare på världsnivå och samarbetat med artister som Jennifer Lopez, Ava Max, Martin Garrix, Rauw Alejandro, Alan Walker och NOTD.

Nu höjer vi våra glas och skålar för all the bad times, all the hard nights och all the douchebags that’s been breaking our hearts. Tillsammans med Smith & Thell sätter vi absolut guldkant på sommaren och skapar nya minnen. Samla vännerna och gör dig redo, Smith & Thell åker ut på turné!

Biljetterna släpps på fredag den 8 mars klockan 10:00.

Datum:

31 juli - Helsingborg, Sofiero Slott (Tillsammans med Darin)

1 aug - Burgsvik, Grå Gåsen

3 aug - Borgholm, Borgholms Slott

13 sept - Göteborg, Eriksbergshallen

14 sept - Stockholm, Annexet

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten