Säsongsavslutning av Allsång på Skansen

tisdag

Säsongsavslutning av Allsång på Skansen

I kväll blir det finalshow på allsången. Kvällens program bjuder på artister som Jerry Williams, Sara Dawn Finer, Peter Lundblad och Gina Dirawi. Uppträder på scen gör också komikerna Petra Mede & Anna Granath.

Jerry Williams- vår egen rockkung -står för femte gången på allsångscenen. I år firar han 70 år och bjuder fortfarande på fantastiska scenshower.

Sarah Dawn Finer - tvåfaldig melodifestivaldeltagare och i år såg vi henne även som programledare för Melodifestivalen. Hon är sångerskan, låtskrivaren och skådespelaren med brittiska och amerikanska rötter som tagit oss med storm med sin mäktiga röst.

Peter Lundblad - sångaren som kanske är mest känd för låten Ta mig till havet som släpptes 1986. För fjärde gången står han på allsångscenen i kväll.

Gina Dirawi - vi har sett henne som programledare i Melodifestivalen, hört henne leda P3:s Musikhjälpen och som sommarpratare i P1. 22-åriga Gina Dirawi är för första gången gäst i Allsång på Skansen.

Petra Mede & Anna Granath - två komiker som vi bland annat har kunnat se i humorserien Högklackat på SVT. Tillsammans har de också gett ut boken Mer självkänsla än du kan hantera.