Robert Gustafsson åter till Kalmar i sommar

tisdag

Robert Gustafsson åter till Kalmar i sommar

Nästa års uppsättning av sommarteatern på Krusenstiernska gården heter Charmörer på vift. Det är en pjäs om sedlighet och moral och utspelar sig i 20-talets Nybro. Där bor två av moralens väktare Gösta och Birger som inte klarar av att hålla sig i skinnet under en resa till Stockholm. De två huvudrollerna spelas av Robert Gustafsson och Allan Svensson. I övriga roller ser vi Per Eggers, Linda Olsson och Ing-Marie Carlsson. Pjäsen är skriven av radarparet Arnold och Bach (Zpanska Flugan, Hjälten fån Kalmarsund) och för regi står Bo Hermansson (Albert & Herbert, Singin’ in the rain, Hotelliggaren). 

”Somrarna när jag får jobba i Kalmar är alltid de absolut bästa, den perfekta kombinationen av en sommarstad jag älskar och har som andra hem, och att få stå på scen inför Sveriges absolut bästa publik!”, säger Robert Gustafsson i ett pressmeddelande.

Charmörer på vift har premiär den 26 juni 2014 på Krusenstiernska teatern i Kalmar och spelas t o m den 3 augusti, tors-lör. Biljetterna släpps den 4 december.