Petter på turné med föreläsning

onsdag
Föreläsningpetter

Petter på turné med föreläsning

Gustaf Kumlin

Under hösten har Petter bjudit på tre utsålda kvällar i Stockholm samt ett gästspel i Linköping med sin föreläsning #kulpåvägen – en resa om artisteri, entreprenörskap och människan bakom rampljuset. Nu är det klart att Petter tar sin hyllade föreläsning på turné till våren. #kulpåvägen besöker återigen Stockholm och Linköping men adderar den här gången Vara, Göteborg, Lund och Uppsala. Biljetterna till föreläsningarna släpps den 24 november.

- Det här är helt galet Tanken var ju att bara testa några publika föreläsningar men det verkar som att fler vill uppleva mitt livs motto ”det ska vara kul på vägen”, höra om min uppväxt med mina djupt kulturella föräldrar och revolten som ligger till grund att jag står här idag. Jag hoppas verkligen att vi ses i vår!, hälsar Petter i ett pressmeddelande.

#kulpåvägen är en två timmar lång berättelse som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Dessutom får vi veta mer om hur hans kreativa entreprenörskap öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.

Turnédatum:
28 februari – Vara, Vara Konserthus
1 mars – Linköping, Konsert & kongress
2 mars – Stockholm, Vasateatern
23 mars – Göteborg, Stora Teatern
24 mars – Lund, Stjärnteatern
25 mars – Uppsala, Reginateatern

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten