Peace & Love i konkurs

tisdag

Peace & Love i konkurs

Det har varit en stormig start på festivalsäsongen 2013. Hultsfredsfestivalen flyttar ifrån Hultsfred och för bara några dagar sedan meddelades att Siesta ställer in årets festival på grund av för få sålda biljetter.

Idag meddelar så Peace & Love att också de ställer in samt begär sig själva i konkurs. Peace & Love har redan tidigare haft ekonomiska bekymmer. Men en plan har funnits på plats och man trodde att lönehelgen i maj skulle innebära ett lyft för biljettförsäljningen. Men festivalen har bara sålt knappt 9000 biljetter. Tidigare år har man i snitt sålt ca 23000 biljetter under maj och juni. Men i år räcker inte försäljningen till för att täcka ens löpande kostnader och till slut blev man tvungna att ställa in.

"Peace & Love startades inte bara som en vanlig musikfestival utan också med en vision att förändra världen. Fortsätt att sprida vårt budskap, det kommer vi att göra.

Den positiva kraft, optimism och framtidstro som Peace & Love alltid stått för kommer att fortsätta utvecklas och leva vidare i nya former. Exakt vad det blir får framtiden utvisa."

Mer information kommer på en presskonferens senare idag. Tills dess svarar inte Peace & Love på frågor.