Organismen ger sig ut på vårturné

fredag
konsertorganismenhiphop

Foto: Christer Carlsson

Den Uppsala-bördiga rapparen Organismen, tidigare kände under namnen Organism 12, eller Johan Hellqvist som han egentligen heter, är sedan länge en etablerad artist i hiphop-sfären. Något av en legendar till och med. 

Rapparen från Uppsala var tidigare bland annat en av medlemmarna i gruppen Mobbade barn med automatvapen. Under 00-talet och framåt har Organismen tagit sig långt ifrån hemstaden och uppträtt på mängder av platser i Skandinavien, däribland de stora festivalerna som Hultsfred, Peace & Love och Way Out West.

Med många trogna mängd fans och mängder av live-framträdanden under sin karriär visar Organismen igen och igen sin enastående förmåga att alltid leverera vad publiken vill ha. Att han också är en mycket omtyckt samarbetspartner som bjudits in till att arbeta med med bla Petter, Timbuktu, Daniel Adams-Ray och Frej Larsson är också det bevis på Organismens artistiska höjd.

När vi nu går in i 2022 är det hela 15 år sedan det senast begav sig vad gäller turnéer. Nu ska det äntligen ske.

Med nytt material åker en av Sveriges största hiphop pionjärer på vårturné under 2022. Biljetterna släpps redan idag fredag 11 februari.

Det ska verkligen bli så sjukt kul att komma ut och härja med folket igen, säger Johan ”Organismen” Hellqvist 

Turnéplan: 

20 maj - Nefetiti - Göteborg

25 maj - Nalen - Stockholm 

27 maj - Katalin - Uppsala 

28 maj - KB - Malmö