Olof Lundh på turné med sin livepodd

måndag
Olof Lundh

Fotbollsjournalisten Olof Lundh åker på Sverigeturné med sin podd Lundh, där han intervjuar fotbollsspelare och tränare. Det blir åtta stopp runt om i landet med start på The Tivoli i Helsingborg den 1 mars och final på Pustervik i Göteborg 29 mars.

Våren 2020 var podden ”Lundh” på turné för första gången runt om i Sverige och nu är det dags igen. Podden Lundh är numera uppe i 375 avsnitt och trogna lyssnare kommer att känna igen sig.

Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det

Olof Lundh

Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken är att ha en eller två gäster som både kan prata framåtlutat inför den kommande säsongen och titta bakåt på det som ryms i ett nostalgiskt skimmer. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit, säger Olof Lundh.

Den här gången blir det utöver de nyfikna och raka Olof Lundh-intervjuerna också ett nytt inslag, inspirerat av podden Fotbollskanalen on Tour som Olof har tillsammans med kollegorna Martin Petersson och Andréas Sundberg.

- Intervjun är bara första halvlek, andra halvlek blir tillägnad Fotbollskanalen On Tour som är på turné. Sedan jag, Martin Petersson och Andréas Sundberg tog rygg på herrlandslaget inför och under EM 2021 med en daglig podd har den blivit ett fint tillskott i Fotbollskanalens poddflora som mest kopplats till herrlandslaget och en del andra fotbollsspår. Nu blir det boots on the ground runt om i Sverige med samtal om fotboll, På Spåret och en del observationer.

Biljetter ute nu via LiveNation.se.

Turnéplan:

1/3 - Helsingborg, The Tivoli

9/3 - Malmö, Moriska Paviljongen

11/3 - Uppsala, Katalin And All That Jazz

12/3 - Skellefteå, Sara Kulturhus

16/3 - Landskrona, Landskrona Teater

17/3 - Kalmar, Kalmar Teater

28/3 - Stockholm, Södra Teatern

29/3 - Göteborg, Pustervik